Laatulupaus

Joukkoliikennelain § 48 mukainen laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Toimi Vento Ky tarjoaa aikataulunmukaisia linjaliikennepalveluja Etelä-Karjalan alueella sekä tilausajoja 19-60-paikkaisilla busseilla asiakkaan toivomusten mukaisesti kotimaassa, muissa Pohjoismaissa, Baltiassa, Euroopassa ja Venäjällä.

Tiedottaminen

Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista on saatavissa tietoa yrityksen nettisivuilla (www. toimivento.com), sähköpostilla (info@toimivento.com) tai puhelimella (05 412 0987 virka-aikana), Lappeenrannan kaupungin lähiliikenteen aikataulusta tai autoista/kuljettajilta saatavista omista aikatauluista.

Liput, hinnat, informaatiojärjestelmät

Reitti- ja käyttöoikeussopimusliikenteessä ovat käytössä kertamaksun lisäksi Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet ja hinnoittelu tapahtuu Oy Matkahuolto Ab:n taksojen mukaisesti. Lappeenrannan kaupungin maaseutuliikenteessä käytetään Waltti-järjestelmää.

Kalusto ja henkilökunta, liikuntarajoitteisten huomioiminen

Käytössämme olevan kaluston keski-ikä on valtakunnallisen keskiarvon alapuolella. Kalusto huolletaan ja puhdistetaan säännöllisesti, ja ilmenevät viat pyritään korjaamaan ensi tilassa. Suurimmassa osassa autoja on autoon nousua helpottava lisäporras tai korissa niiaus, ja kuljettajamme auttavat liikuntarajoitteisia tarvittaessa mahdollisuuksien mukaan. Henkilökuntamme on kokenutta, ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä, ja kuljettajamme ovat mukana EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisessa koulutuksessa vaatimusten mukaisesti.

Asiakaspalautteet

Asiakastyytyväisyyttä seurataan saapuneiden palautteiden määrällä. Palautteet ja reklamaatiot käsitellään mahdollisimman pikaisesti, tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa sopien.

Lappeenranta 4.4.2018

Toimi Vento Ky

Toimi Vento Ky

Moreenikatu 12
53810 Lappeenranta

Puh. 05 412 0987


info@toimivento.com

www.toimivento.com

Instagram: toimiventoky